Subscribe:

Ads 468x60px

sâmbătă, 8 august 2015

Asteptarea a luat sfarsit, incepe BPL !!!

     
      Astazi incepe o noua editia a campionatului englez de fotbal, sau mai bine zis in doar cateva ore. Desi timpul in care trebuie sa ma incadrez este foarte scurt vroiam doar sa fac o mica trecere in revista a favoritelor la locurile fruntase.
      Chiar daca nu sunt fan, favorita la castigarea titlului o vad si in acest sezon tot pe Chelsea. Desi nu a facut transferuri spectaculoase, mi se pare cea mai echilibrata echipa, avand jucatori de mare valoare in toate compartimentele. Nu acelasi lucru se poate spune de rivalele sale. Arsenal, Liverpool si Manchester mi se par echipe inca vulnerabile in defensiva si chiar daca au transferat masiv in aceasta vara (aici ma refer la Liverpool si Manchester) nu s-au pus la punct in acel compartiment.  E adevarat ca de la mijloc in sus s-au intarit serios, dar ca sa castigi un campionat ai nevoie si de o defensiva puternica. Mai mult de atat, la Manchester cred ca se va vedea o oarecare lipsa de omogenitate, mai ales in primele etape. Acestea sunt cateva din motivele pentru care principala contracandidata a lui Chelsea in lupta pentru suprematie, in opinia mea este Manchester City. Cetatenii au reusit doua transferuri importante, Sterling si Delph fiind singurii noi veniti care vor intra probabil in primul XI. Abia apoi o vad implicata in lupta pe Arsenal, care are un atu important prin aducerea lui Cech, Manchester United si Liverpool. Sa nu uitam nici de Tottenham, care an de an isi propune o clasare in primele 4, insa in acest sezon pare mult mai greu decat in precedentele. Mai jos un prim XI tip al celor 6 formatii mentionate mai sus:

Chelsea (4-2-3-1): Courtois- Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta- Matic, Fabregas- Willina, Oscar, Hazard- Costa

Manchester City (4-2-3-1): Hart- Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov- Toure, Delph- Nasri, Silva, Sterling- Aguero

Arsenal (4-2-3-1): Cech- Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal- Ramsey, Coquelin- Sanchez, Ozil, Cazorla- Giroud

Manchester United (4-2-3-1): De Gea- Darmian, Smalling, Blind, Shaw- Schweinsteiger, Schneiderlin- Mata, Depay, Young-Rooney

Liverpool (4-2-3-1): Mignolet- Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez- Can, Henderson- Milner, Firmino, Coutinho- Benteke

Tottenham (4-2-3-1): Lloris- Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose- Mason, Bentaleb- Lamela, Eriksen, Chadli- Kane

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates