Subscribe:

Ads 468x60px

duminică, 15 iunie 2014

Columbia - Grecia 3-0 si Coasta de Fildes - Japonia 2-1 in Grupa C

      Columbia si Coasta de Fildes conduc Grupa C dupa victoriile obtinute in fata Greciei, respectiv Japoniei.


      In primul meci al grupei, Columbia a trecut de Grecia cu un sec 3-0 si s-a instalat in fruntea grupei. Golul primit repede, Armero min.6 deschizand scorul, i-a facut pe greci sa schimbe tactica si sa adopte un joc de posesie, ofensiv, cea ce nu este chiar punctul lor forte. Ocaziile mari au intarziat sa apara, iar Columbia a facut 2-0 prin Gutierrez in min. 58. De abia acum Grecia a inceput sa aibe ocazii, mai ales dupa intrarea lui Mitroglou, care parca a pus mai multa presiune pe apararea adversa. A fost insa prea putin pentru o formatie care este adepta a jocului defensiv si in ultimul minut al partidei a mai primit o lovitura, Rodriguez inscriind pentru 3-0.

         Columbia (4-2-3-1): Ospina - Zuniga, Yepes (c), Zapata, Armero (74 Arias) - Sanchez, Aguilar (68 Mejia) - Cuadrado, James Rodriguez, Ibarbo - Teofilo Gutierrez (76 Jackson Martinez)
Antrenor: Jose Pekerman
     Grecia (4-3-3): Karnezis - Maniatis, Manolas, Sokratis, Holebas - Torosidis, Katsouranis (c), Samaras - Kone (78 Karagounis), Salpingidis (57 Fetfatzidis), Gekas (64 Mitroglou)
Antrenor: Fernando Santos

      In cealalta partida a grupei Coasta de Fildes a invins Japonia cu 2-1 dupa ce niponii au condus cu scorul de 1-0. Honda a deschis scorul in min. 16, iar Japonia a intrat la cabine in avantaj. Lasat pe banca de rezerve, Drogba avea sa fie introdus in min.62, din acel moment jocul ivorienilor fiind altul. La două minute după efectuarea schimbării, Coasta de Fildeș a egalat prin lovitura de cap a lui Bony (64), iar peste alte două minute a preluat conducerea după golul marcat de Gervinho (66). Niponii nu au mai revenit in joc si au fost la un pas sa mai primeasca un gol, Drogba ratand ocazia de a majora diferenta.

       Coasta de Fildeș: Barry - Aurier, Zokora, Bamba, Boka - Tiote, Serey Die - Kalou, Toure, Gervinho - Bony. 
Selecționer: S. Lamouchi
     Japonia: Kawashima - Uchida, Yoshida, Morishige, Nagatomo - Yamaguchi, Hasebe - Okazaki, Honda, Kagawa - Osako. 
Selecționer: A. Zaccheroni








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates