Subscribe:

Ads 468x60px

duminică, 4 mai 2014

AC Milan - Inter Milano, derby della Madonnina


      In aceasta seara se intalnesc doua dintre cele mai de succes echipe din fotbalul italian, AC Milan si Inter Milano in ceea ce italienii numesc derby della Madonnina.


      Formatia gazda isi joaca ultima sansa de a mai prinde un loc de Europa, distanta fata de marea rivala din Milano fiind de 6 puncte cu 3 etape inainte de final. Orice rezultat in afara victoriei, o scoate pe Milan din calcule. Seedorf nu are nicio absenta in lot, asa ca poate alinia cea mai buna formula. Nici Interul nu are voie sa faca pasi gresiti, echipa oaspete avand in spate un pluton de 5 formatii care vor sa profite si sa se apropie de milanezi. Este un derby special si pentru Zanetti, capitanul lui Inter evoluand probabil in ultimul derby din cariera, jucatorul argentinian care va implini 41 de ani in luna august, se va retrage din activitate la finalul acestui sezon.

      Este ca intotdeauna o partida de 1X2, aceste derby-uri fiind de obicei pline de imprevizibil, fapt pentru care avem sperante ca va fi o partida spectaculoasa. Sa vedem formatiile probabile:

AC Milan: Abbiati - Abate, Rami, Mexes, Constant - De Jong, Montolivo - Taarabt, Kaka, Honda - Balotelli
Inter Milano: Handanovic - Ranocchia, Samuel, Rolando - D'Ambrosio, Hernanes, Cambiasso, Kovacic, Nagatomo - Palacio, Icardi









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates