Subscribe:

Ads 468x60px

sâmbătă, 17 mai 2014

Barcelona - Atletico, finala in ultima etapa


      Barcelona si Atletico isi vor diputa titlul in Primera chiar in ultima etapa si mai mult decat atat o vor face in meciul direct.


      Ultima etapa din Primera propune o partida cum rar ne e dat sa vedem, o adevarata finala, partida jucandu-se cu trofeul pe masa. Atletico pare usor in avantaj, avand doua variante din trei, un rezultat de egalitate aducandu-i titlu. Totusi, acest avantaj poate fi anulat de faptul ca partida se desfasoara pe Nou Camp, iar Barcelona poate profita de acest lucru. Jocul Barcelonei insa scartaie si acest lucru pune sub semnul intrebarii sansele catalanilor de a obtine victoria in aceasta seara. Am mai observat si o lipsa de determinare in jocul Barcelonei, iar acest lucru poate inclina decisiv balanta in favoarea madrilenilor, care la acest capitol stau mult mai bine, multe partide importante ale acestui sezon fiind castigate datorita determinarii si motivatiei.

       Si la nivelul bancii Atletico e in avantaj, Simeone fiind un excelent motivator, strateg si un antrenor care este activ permanent in timpul jocului, luand cele mai bune decizii in momentele critice, spre deosebire de Tata Martino, care in momentele in care echipa sa este condusa, este lipsit de reactie si nu aduce nimic nou de pe banca pentru a schimba soarta unei partide. Un aspect important al acestei partide mai este faptul ca Messi si-a prelungit contractul cu Barcelona si este in acest moment cel mai bine platit fotbalist din lume, iar acest lucru poate cantari decisiv in jocul argentinianului, care si-a salvat echipa in nenumarate randuri.
      Pentru Atletico castigarea titlului in fata gigantilor Real si Barcelona ar fi o performanta imensa, in timp ce pentru Barcelona ar fi doar o salvare al unei sezon plin de dezamagiri. Prin dezamagiri nu ma refer doar la lipsa de trofee, ci si la jocul slab prestat in acest an, iar un trofeu in acest final de sezon, ar sterge din imaginea creata. Sa vedem formatiile probabile:

Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Mascherano, J. Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Sanchez, Messi, Pedro

Atletico: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, Luis - Koke, Tiago, Gabi, Turan - Costa, Villa





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates