Subscribe:

Ads 468x60px

marți, 17 martie 2015

Inger sau demon?


       Ibrahimovic poate fi considerat si una si alta, inger pentru echipa si pentru suporterii ei, iar demon pentru adversari si pentru suporterii altor echipe.


      Zlatan Ibrahimovic a avut o iesire necontrolata dupa meciul pierdut de PSG impotriva lui Bordeaux (2-3), fiind surprins de camerele de luat vederi in timp ce spunea ca "arbitrul a fost de rah*t, iar Franta e o tara mizerabila care nu merita o echipa ca PSG". Personal cred ca Zlatan a exagerat din mai multe puncte de vedere. In primul rand pentru ca nu de putine ori echipa sa a fost la randu-i avantajata de aceeasi arbitrii pe care el ii face acum cu ou si cu otet. Apoi Zlatan nu ar trebui sa uite ca in acea tara munceste, acolo isi castiga banii, acolo este idolatrizat de multa lume. In acelasi timp nu sunt de acord cu afirmatia ca "Franta nu merita o echipa ca PSG". Ce sa intelegem, ca in opinia suedezului PSG trebuie neaprat sa iasa campiona?  Nu cred ca daca in aceasta echipa s-au strans o constelatie de vedete si cu siguranta este cea mai valoroasa din Ligue 1, alte echipe ar trebui sa se dea la o parte si sa-i fie acordat titlul PSG-ului. 
      Personal cred ca aceasta reactie vine pe fondul unei frustrari acumulate pe parcursul acestui campionat, pe care Zlatan si compania nu mai sunt siguri ca o sa-l castige, cum probabil erau la startul sezonului. Gluma se ingroasa, Lyon a devenit un adversar de luat in seama, iar daca vor pierde titlul, parizienii vor fi principalii vinovati si nimeni altcineva. Vinovati, printre care ii place sau nu, se afla si Zlatan.


      Dincolo de valoarea fotbalistica, care nu o poate contesta nimeni, e clar ca suedezul a gresit, provocand si un val de reactii negative la adresa sa, mai multe persoane importante din Franta, politice sau din sport, avand declaratii dure la adresa suedezului, printre care cea mai transanta si mai la obiect a fost: "Cei care considera ca Franta este o tara de rah*t pot pleca unde vor. Este foarte simplu". In cele din urma Ibrahimovic si-a dat seama de greseala facuta si a incercat sa mai indrepte lucrurile, postand pe o retea de socializare mesajul: "Accept ca am pierdut, dar nu pot sa accept ca un arbitru nu respecta regulile jocului. Nu este prima data si m-am saturat de asta. Scuzele mele sincere celor care s-au simtit ofensati sau care au inteles altceva"



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates