Subscribe:

Ads 468x60px

miercuri, 30 aprilie 2014

Ancelotti conduce Realul spre finala UCL


      Tehnicianul italian a calificat echipa spaniola in finala UCL dupa ce a trecut de Bayern Munchen cu scorul general de 5-0.


      In momentul tragerii la sorti toata lumea o vedea favorita la calificare pe Bayern Munchen, echipa care a avut un sezon perfect in Bundesliga, era detinatoarea trofeului si avea pe banca unul dintre cei mai mari tehnicieni ai ultimilor ani. A venit partida tur si Realul a castigat meritat cu 1-0, practicand un joc bazat pe aparare si iesiri taioase pe contraatac. Pe langa golul marcat, madrilenii au mai avut cateva bune ocazii de a marca. A trecut meciul tur si acum calificarea lui Bayern in finala era pusa sub semnul intrebarii. Era greu sa joace ofensiv contra formatiei lui Ancelotti si sa nu primeasca niciun gol in conditiile in care italianul este maestru in arta contraatacului, iar in formatie avea jucatori care se preteaza perfect pe aceasta tactica. Iar daca spaniolii marcau un gol totul devenea mult mai dificil. Partida a inceput in nota de dominare a lui Bayern, insa o dominare sterila fara sa puna in pericol poarta adversa. Apoi au venit doua faze fixe in urma carora Sergio Ramos a reusit dubla, prin doua lovituri de cap din centrul unei defensive visatoare. Restul  nu a mai prea contat, pentru ca Bayern mai avea nevoie in acel moment de 4 goluri. Pep a mai reusit acest lucru contra Realului, dar in aceasta seara era imposibil. Real a facut o partida perfecta din punct de vedere tactic, sau mai bine zis o dubla perfecta. Pana la urma partida s-a incheiat cu scorul de 5-0, iar Real are sansa sa castige al 10-lea trofeu din istoria clubului, iar Ancelotii pe cel de al 3-lea.

      A fost o dubla castigata de Ancelotti care l-a anihilat perfect pe Guardiola, antrenor a carui tactica incepe sa fie citita de tot mai multi adversari. Fiecare stil de joc din istorie isi are la un moment dat sfarsitul, iar vremea tiki-taka cred ca e pe sfarsite. A mers la inceput, chiar foarte bine, pana cand a inceput sa fie citita si sa fie gasit antidotul. Se pare ca in aceasta dubla asta s-a intamplat, Guardiola a incercat sa castige dubla prin acelasi stil de joc, dar in fata a avut un tehnician care are o bogata experienta in aceste lupte, bun organizator al defensivei si al contraatacului si mai mult de atat un antrenor care si-a citit foarte bine adversarul si a stiut exact ce sa faca pentru al anihila. A rezultat o victorie clara a italianului, acesta dovedindu-se alegerea perfecta a conducerii Realului, iar echipa spaniola pare echipa perfecta pentru Ancelotti.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates