Subscribe:

Ads 468x60px

miercuri, 12 martie 2014

Bayern Munchen si Atletico Madrid in sferturile UCL

      Bayern Munchen si Atletico Madrid sunt primele doua formatii calificate in sferturile UCL. Nemtii au trecut de Arsenal cu scorul general de 3-1, iar Atletico a depasit si mai clar formatia italiana AC Milan cu 5-1 la general.


      In meciul de pe Allianz Arena, Arsene Wenger a incercat sa introduca o formula cat mai ofensiva neavand nimic de pierdut dupa ce in tur Arsenal a fost invinsa cu 0-2, insa gazdele au dominat in totalitate partida, englezii avand mingea doar 33% din timp, astfel nereusind sa-si creeze prea multe ocazii de gol. Partida s-a incheiat cu scorul de 1-1, prin golurile reusite de Schweinsteiger (54), respectiv Podolski (57). Bayern se califica mai departe cu scorul general de 3-1.

      In cealalta partida a serii Atletico Madrid a distrus Milanul lui Seedorf, desi suporterii diavolilor sperau intr-o calificare a echipei favorite. Atletico a inceput in forta deschizand scorul dupa numai 3 minute de joc. Kaka a readus sperantele in tabara oaspetilor prin golul marcat in minutul 27. Inainte de pauza insa, Turan a reusit sa o readuca pe Atletico in avantaj, marcand printr-un sut deviat de Rami. Repriza secunda a insemnat dezastrul pentru AC Milan, dupa inca doua goluri primite, Diego Costa si Raul Garcia stabilind scorul final la 4-1. Robinho a avut sansa de a mai reduce din proportile scorului, insa sutul brazilianului a lovit bara. Destul de putin pentru o echipa cu pretentii, elevii lui Seedeorf fiind departe de Milanul de altadata. Atletico s-a calificat astfel mai departe cu un scor general de 5-1.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates