Subscribe:

Ads 468x60px

duminică, 23 martie 2014

El clasico, Real Madrid - Barcelona

      In aceasta seara toata planeta sta cu ochii pe confruntarea de pe Santiago Bernabeu, unde Real Madrid primeste vizita Barcelonei.

   
      Barcelona se afla in acest moment la 4 puncte de marea rivala, pe locul 3 in clasament, o infrangere astazi scotandu-i pe catalani din lupta pentru titlu, presiunea fiind astfel pe elevii lui Tata Martino. Madrilenii trec printr-o forma mult mai buna, in ultimele 7 partide reusind 5 victorii si 2 rezultate de egalitate, in timp ce catalanii au reusit sa castige 4 meciuri si a suferit 3 infrangeri in tot atatea partide disputate.

      Cele doua formatii s-au intalnit in Primera de 167 de ori, 65 de partide au fost castigate de gazdele de astazi, 32 s-au incheiat nedecis, iar 70 de partide au fost castigate de Barcelona, golaverajul fiind 261-271. Real Madrid are in palmares 32 de titluri de campioana, iar Barcelona 22. De-a lungul istoriei mai multi jucatori au trecut dintr-o tabara in cealalta, cei mai importanti fiind: Bernd Schuster de la Barcelona la Real Madrid, anul 1988. Michael Laudrup de la Barcelona la Real Madrid, anul 1994. Luis Enrique de la Real Madrid la Barcelona, anul 1996. Luis Figo de la Barcelona la Real Madrid, anul 2000. Javier Saviola de la Barcelona la Real Madrid, anul 2007.

      Sa vedem si un posibil XI al celor doua formatii:
Real Madrid, 4-3-3: Lopez - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Modric, Alonso, Di Maria - Bale, Benzema, Ronaldo.
Barcelona, 4-3-3: Valdes - Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Sanchez, Messi, Neymar
      




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates