Subscribe:

Ads 468x60px

duminică, 30 martie 2014

Lupta aprinsa in Spania


      Lupta mai aprinsa ca niciodata in ultimii ani in campionatul Spaniei, unde Atletico, Barcelona si Real Madrid raman si dupa etapa de ieri impartite pe o distanta de doar 3 puncte.


      Ieri s-a mai derulat un nou episod din serialul La Liga, cele 3 candidate la titlu reusind sa castige toate punctele puse in joc. Barcelona a castigat derby-ul cu Espanyol cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Messi din penalty, Atletico a invins in deplasarea de pe San Mames prin reusitele lui Koke si Diego Costa, dupa ce Muniain deschisese scorul, iar Real Madrid a trecut lejer in fata propriilor suporteri de Rayo, cu scorul de 5-0, Ronaldo, Carvajal, Bale (2) si Morata inscriind pentru madrileni. Clasamentul a ramas astfel neschimbat, Atletico fiind lider cu 76 de puncte, urmata de Barcelona cu 75 si Real Madrid cu 73.

     In acest moment Barcelona pare favorita prin prisma faptului ca in ultima etapa Messi si compania vor primi pe teren propriu vizita liderului din acest moment Atletico, asta in conditiile in care nu vom mai avea parte de surprize. Totusi la cate rezultate neprevazute au fost in acest sezon, putem sa ne gandim ca se poate intampla orice pana la finalul sezonului. Cel mai bun exemplu este patania madrilenilor, care in doar doua etape din principala favorita, a ajuns formatia cu sansa a treia la titlu.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates