Subscribe:

Ads 468x60px

miercuri, 5 martie 2014

Vidic, oficial jucatorul Interului din vara

      Inter Milano a anuntat pe site-ul oficial transferul jucatorului sarb, acesta urmand sa ajunga pe Giuseppe Meazza la finele acestui sezon.

 

      Internationalul sarb Nemanjua Vidic, in varsta de 32 de ani, o va parasi pe MU la finele acestui sezon, urmand sa ajung in curtea celor de la Inter Milano. Vidic joaca pe Old Trafford din 2006, in cariera sa mai evoluand la Steaua Rosie Belgrad, Spartak Subotica si Spartak Moscova. Sarbul a castigat cu Manchester United un trofeu UEFA Champions League, 5 titluri in Premier League, 3 Cupe ale Ligii, 5 Supercupe ale Angliei. In sezoanele 2008-209 si 2010-2011 a castigat si titlul de cel mai bun jucator din Premier League.

      Presedintele lui Inter Milano, Erick Thohir este foarte incantat de aceasta mutare, declarand ca Vidic este un jucator de clasa mondiala si este foarte fericit ca a reusit sa il aduca pe sarb la Milano. Ramane de vazut daca sarbul va mai da randamentul din sezoanele precedente, varsta la care a ajuns fiind un impediment in ceea ce priveste evolutiile viitoare ale acestuia pentru clubul milanez, iar sezonul actual a dovedit ca sarbul nu mai traverseaza forma din sezoanle trecute.
      Pentru echipa nationala a Serbiei a evoluat in 56 de partide si a marcat 2 goluri.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates